26 Ιανουαρίου 2014

ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΓΙΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΣΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

σκόπια-online-στοίχημα

Τα Σκόπια ανακοίνωσαν τα σχέδια τους να ρυθμίσουν την αγορά του online στοιχήματος με το να θεσπίσουν ένα κρατικό μονοπώλιο.
Αφού ήρθε σε συμφωνία με την Casinos Austria, η βαλκανική χώρα έχει σκοπό μέσα στο πρώτο μισό του 2014 να ξεκινήσει μια καινούργια εταιρία για να αναλάβει την τεράστια γκάμα των online τυχερών παιχνιδιών, από το καινούργιο «State Video Lottery» μέχρι το αθλητικό στοίχημα και το online πόκερ.
Σύμφωνα με το PokerFuse, τα σχέδια ανακοινώθηκαν από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Aleksandar Gjorgiev, ο οποίος τόνισε ότι μόλις το σύστημα τεθεί σε ισχύ, η  χώρα θα αρχίσει να βάζει φραγή στην πρόσβαση σε άλλες εταιρίες online τζόγου.
Η ανακοίνωση έρχεται μερικούς μήνες μετά την απόφαση εταιριών όπως η PartyPoker και η Bodog να σταματήσουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στα Σκόπια και να αποσυρθούν από την αγορά της χώρας.
Η κυβέρνηση των Σκοπίων, η οποία κατέχει το 51%  την μονοπωλιακής εταιρίας, σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τα έσοδα από τον τζόγο για να βελτιώσει τις παροχές υγείας και άλλες υπηρεσίες για τους πολίτες.
Το επερχόμενο μονοπώλιο στον online τζόγο, παρόλο που συμβαδίζει με τους ρυθμιστικούς κανόνες που ήδη ισχύουν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, έχει ήδη τραβήξει την προσοχή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, διότι θα μπορούσε να έρθει σε σύγκρουση με τις Ευρωπαϊκές οδηγίες και συμφωνίες γύρω από την ελεύθερη διακίνηση υπηρεσιών.
Τα Σκόπια έκαναν αίτηση για να μπουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 2004, 13 χρόνια μετά την ανεξαρτητοποίηση τους από την πρώην Γιουγκοσλαβία.
Εικόνα μέσω Grid.mk

Σας άρεσε αυτό που διαβάσατε στο blog μου ? δώστε την απάντηση σας παρακάτω

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ (Υποβολή σχολίου ως:) ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΤΟ (Όνομα/Διεύθυνση URL) ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΚΕΝΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ (Διεύθυνση URL) .
"Παρακαλώ να είσαστε κόσμιοι στα σχόλια σας"
Απρεπή σχόλια θα διαγράφονται